VAN WETENSCHAP 

NAAR MARKETING

Hoi en leuk dat je er bent!  Aangezien je op deze pagina bent neem ik aan dat je interesse hebt om samen te werken aan de content van je bedrijf. 

Net als ik geloof je dus waarschijnlijk dat kennis delen het nieuwe verkopen is en wil je liever niet vertellen dat je de expert bent maar het laten zien. Tegelijkertijd ben je volop in ontwikkeling met je bedrijf maar wil je wel zichtbaar blijven in de markt.

Het hangt er maar net vanaf hoe zichtbaar jij als bedrijf wil zijn. Soms gaat het om kleine updates voor een congres bezoek tot een wekelijkse blog binnen jouw expertise gebied. Hierbij kun je in principe alles uitbesteden van het schrijven en updaten van je website en social media tot het mailen van je klanten met je meest recente content. Natuurlijk alles met treffende visual in je eigen huisstijl!

Omdat iedereen altijd graag een idee krijgt van wat je dan krijgt gedurende een jaar hieronder wat voorbeeldjes van 'abonnementen'. Mocht je nou zoiets hebben van: Hmm, misschien wel interessant..? Laat dan even je gegevens achter en dan hebben we even contact.

STARTUP

SCALE UP

THE WORKS

T 0031 (0) 6 103 82 833  | E nick@just-push-play.com  | linkedin.com/justpushplay-bd  |  A Zoeterwoudseweg 56, Leiden, Netherlands 

© 2019 by Nick Veringmeier