Putting the life in life sciences Marketing

Leer hoe je de vertaalslag maakt van wetenschap naar simpele concepten die mensen aanspreken. Maak er je eigen verhaal van. Maak het uitnodigend. En maak er iets van dat eruit springt. Luister hoe je dat stap voor stap aanpakt in de nieuwe 5-minuten Podcasts!

Leer snel, efficiënt en leuk over hoe je het meeste haalt uit je zaken als je website, content, LinkedIn, congressen, presentaties en alles dat te maken heeft met Life Sciences Marketing.

In de Podcasts zijn over het algemeen how-to's, interviews met vooraanstaande industrie-professionals, of trending topics. En met een goede dosis humor en nuchterheid natuurlijk. Schrijf je in om de updates te onvangen of volg de JustPushPodcast op spotify.

Schrijf je gelijk in om een update te krijgen met de laatste Podcasts and blogs over marketing voor jouw Life Sciences business!

Screenshot 2020-06-02 at 23.02.21.png

Hey! Leuk dat je er bent!  Luister hier even de welkomst Podcast en klik even op 'volgen' om elke week even 5 minuten lachend te leren over life sciences marketing!

De volgende Podcasts  kan je per week verwachten.

T 0031 (0) 6 103 82 833  | E nick@just-push-play.com  | linkedin.com/justpushplay-bd  |  A Zoeterwoudseweg 56, Leiden, Netherlands 

© 2019 by Nick Veringmeier